Estás en:» Inicio » Relatos de viaje » Europa » Rusia » Moscú » EL TREN TRANSSIBERIÀ

Relato de viaje a Moscú - EL TREN TRANSSIBERIÀ

Descubre la experiencia de nuestros usuarios en su viaje a Moscú. Si estás pensando irte de vacaciones a Moscú, encuentra la experiencia de nuestros viajeros, y comparte la tuya. Nuestro objetivo es que para ti, viajar a Moscú sea más interesante y barato.
Votación:[1] [2] [3] [3'5] [5]

Accede para valorar

3,47826 / 5 (24 votos)
Usuario  
Enviado por: Amador Garcia-Prades (3558 lecturas)

A l’any  noranta-nou  anem per cinquena vegada a Rússia, doncs ja hi havíem estat quan era la URSS, visitant les seves ciutats i algunes repúbliques, com l’Uzbekistàn, el Kazakstàn, el Kirguistàn, etc. També havíem fet la travessia del Volga el riu mes llarg d’Europa des de Moscou a Sant  Petersburg. A aquesta ciutat també hi havíem arribat pel Bàltic. Ara però, preteníem anar a Rússia pel nostre compte sense la intervenció d’agència com ens havien obligat a fer les altres vegades .Teníem el projecte de  fer la travessia de Siberia amb el ferrocarril més llarg del mon. Més de nou mil kilòmetres de via fèrria des de Moscou a Vladivostok a l’oceà Pacífic , que es tant com de Moscou  a Barcelona i continuar fins Nova York.

Comencem facturant l’equipatge al mostrador d’Aeroflot de l’aeroport del Prat . Ens atén una hostessa russa malcarada que al veure’ns anar tots sols ens pregunta si tenim hotel reservat a Moscou. Aleshores ens diu que si no es així no podrem entrar, i deixa anar un -“gaborit pa-ruski” -parlen  rus ?. La Roser contesta- “niemyoga”- una mica-, però tan fluixet que casi que no se la sent., perquè està preocupada pensant que no ens deixaran entrar.

Quatre hores de vol i arribem a Moscou  i sense problemes passem la duana. Diem que anem a l’hotel Belgrad on ens hi porta un taxi. A recepció ens demanen la reserva i al veure que no en tenim ens atén una noia que parla anglès que ens fa un reguitzell de preguntes, acabant per fi concedint-nos una cambra, plena de taxes suplementàries , fins i tot la de reserva.

Però escolti  –diu l’Amador enfurismat  en català-  Si no en teníem de reserva.

La noia es veu que ho entén perquè ens dona la clau i desapareix.

Sigue leyendo :

Pon este relato en tu página web:
Enviar a un amigo Enviar a un amigo | Imprimir Imprimir | ContactarContactar con el autor | Facebook Delicious Fresqui Google Menéame myspace Tecnorati Yahoo

¿Has estado aquí? Escribe un relato sobre tu viaje.

Comentarios

  • Avatar de marusera martes, 25 de marzo de 2008 marusera dice:

    me gustaria que el relato estuviera en español, porque no entiendo frances, igualmente se ve que es interesante.

Escribe un comentario

Para poder escribir un comentario tienes que estar identificado ¡entra!

Viajar por MoscúViajes a Moscú

HERRAMIENTAS
para viajeros y bloggers
RSS
todas las novedades
NEWSLETTER
novedades en tu correo
DVIAG
nuestra revista digital
GUÍAS
nuestras guías
BLOG
Viajeros Mirayvuela